Grand-café De Oude Keuken, op het landgoed Duin en Bosch, is heel blij met het compleet vernieuwde terras en vanaf 1 september gaat chef-kok Wouter met zijn leerlingen koken op de vrijdag- en zaterdagavond. Hij belooft gerechten uit alle werelddelen te combineren tot een zeer smakelijk, biologisch driegangenmenu.
De Oude Keuken is een bijzonder leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leren hier belangrijke werknemersvaardigheden en worden opgeleid in de bediening en de keuken. De Oude Keuken werkt met bijzondere producten, afkomstig van nabijgelegen collega- sociale ondernemingen en voornamelijk biologisch. Zo serveren zij onder meer brood en taart van Fermento, groenten, fruit en kruiden van De Duintuin en kaas van De Klompenhoeve. Het nieuwe terras mede mogelijk gemaakt door Stichting Doen, het Skan fonds en het Anton Jurgen Fonds. De voormalige keuken van GGZ instelling Dijk en Duin is een rijksmonument.