Gratis natuurmagazine zolang de voorraad strekt

Regio – Het magazine van Landschap Noord-Holland bestaat maar liefst vijftig jaar. Natuurliefhebbers kunnen daarom in de laatste twee weken van september één gratis exemplaar van het magazine aanvragen. Natuurorganisatie Landschap Noord-Holland deelt daarin al het moois dat de natuur te bieden heeft.

In het magazine vind je de mooiste natuurfoto’s, opvallende weetjes over planten en dieren en de laatste informatie van de boswachters en vrijwilligers in het veld. En dankzij de handige uitneembare fiets- of wandelroute kun je gelijk zelf op pad en ervaren hoe verrassend mooi Noord-Holland is. Zo lees je meer over winnaars en verliezers in vijftig jaar: welke dieren en planten verkeren in zwaar weer en met wie gaat het voor de wind? Of lees het portret van de kemphaan, als broedvogel in Noord-Holland verdwenen maar tijdens de trek laat hij zich nog regelmatig zien. Of kom meer te weten over de studenten die meer biodiversiteit creëren rondom Fort K’IJK door een inheemse kruiden- en bloementuin aan te leggen.

Aanvragen is makkelijk

Ga naar www.landschapnoordholland.nl/magazine-aanvragen en vul je gegevens in. Je krijgt dan het natuurmagazine thuisgestuurd, zolang de voorraad strekt.

Op de foto:
De kemphaan laat zich tijdens de trek nog regelmatig in onze regio zien. (Foto: Gerard Bos)