Limmen bekert verder na winst op Vrone

Limmen – Zonder Tijn Welgraven (geblesseerd) en Björn Valkering (geschorst) ging Limmen voortvarend van start tegen zaterdagvierdeklasser Vrone. Kansen voor Kalu van der Steen en Mees Duinmeijer troffen net geen doel. Ook een schot van Jacco de Jong pareerde de keeper. De paal bracht een keer redding. Toch kon een doelpunt niet uitblijven. Een mooie beweging van Mees bracht Jacco voor doel, die bekwaam afrondde. Rust 1-0, waar 4-0 op zijn plaats was geweest. Na rust een dot van een kans voor Boris de Boer, maar hij faalde alleen voor doel.

Vrone scoorde wél: een afstandsschot van een afvallende bal was geen prooi voor Glorie: 1-1. Ook Mees Duinmeijer kreeg een kans vrij voor doel: naast. Maar Mees mocht in de 88e minuut vanaf elf meter aanleggen en faalde niet. Toch nog 2-1 voor een veel beter Limmen, dat koning was in het kansen missen. Was iedereen tevreden met de uitslag, scheidsrechter Van Damme legde hem in de laatste minuut nog een keer op de stip en gaf een rode kaart voor de keeper van Vrone. Zo verzilverde wederom Duinmeijer de pingel en werd de eindstand 3-1. Limmen dóór in de bekercompetitie, komende zondag uit in Zaandam tegen Hercules. (Foto: Michael Schwarzenberger via Pixabay)