WSV 1930 kansloos tegen sterk Limmen

Limmen – Limmen speelde zondag uit tegen WSV 1930. Een paar uur eerder had Limmen 2 thuis met 3-2 van het tweede van WSV 1930 gewonnen. Nu belandde na één minuut een schot, van richting veranderd door Mees Duinmeijer, op de paal. Nog geen vijf minuten later werd een vrije trap van Mees door de keeper schitterend gepareerd. Aan de andere kant was het wel raak: keeper Glorie dacht te gemakkelijk over een houdbaar afstandsschot: 1-0. De gelijkmaker kwam snel: Björn Valkering gaf een bal op de snelle Jacco de Jong die hard voorgaf op de sprintende Boris de Boer. Met een sliding tikte hij binnen. In de 35e minuut presteerde Mees het om de bal in doel te schieten vanaf de achterlijn!

Na rust een agressiever Limmen en meteen 1-3 door Kalu van der Steen uit een steekbal van Jacco. De 1-4 was weer een prooi voor Mees Duinmeijer. Vanaf links kogelde hij hem onhoudbaar in de hoek. De derde van Mees viel in minuut 80. Slordig uitverdedigen van WSV maakte dat Kalu de bal aan Mees kon geven, die hem binnenliep: 1-5. Komende zondag een tegenstander waar Limmen nog niet eerder tegen speelde: Alliance uit Haarlem.

Mees Duinmeijer scoorde een hattrick. (Foto: aangeleverd)