Limmen bekert verder, maar titel verder uit zicht

Limmen – In de bekerwedstrijd bij De Zilveren Schapen (DZS) uit Neck maakte de thuisploeg er nog een spannend potje van op het eind van de wedstrijd. Limmen dacht dat de 0-3-voorsprong wel genoeg was om door te bekeren en bracht wat wissels in. Na de doelpunten van Björn, Mees en Boris was het gelijk 1-3 door gemakzucht bij Limmen. Hele goede kansen werden niet benut door DZS, anders had het zomaar op strafschoppen kunnen uitdraaien. De uitstekend leidende scheidsrechter trok in de laatste minuut nog een rode kaart voor een harde overtreding van iemand van DZS.

In de reguliere competitie speelde Limmen in en tegen Koedijk. Het eerste kwartier was duidelijk voor Koedijk, al snel stond Koedijk met 2-0 voor. Limmen kwam in de laatste minuut voor rust weer in de wedstrijd door een gekopte goal van Jacco de Jong. De tweede helft was volledig voor Limmen, maar de kansen werden niet verzilverd. Sem Winter en Jeroen de Groot werden ingebracht en uit een formidabele actie en voorzet van Björn Valkering en een blunder van de DZS-keeper wist Jeroen koppend gelijk te maken. Een corner had Limmen nog op voorsprong kunnen brengen, maar de scheidsrechter floot de wedstrijd af.

Het hondstrouwe publiek langs de onoverdekte zijlijn. (Foto: aangeleverd)