Blunders worden Limmen fataal tegen sterker Sporting Krommenie

Limmen – De wedstrijd tegen Sporting Krommenie begon voetbalvereniging Limmen zonder enkele spelers die op vakantie waren. Met de teruggekeerde Mike Schouten en Sem Winter moest het gaan gebeuren tegen deze altijd lastige tegenstander. De eerste twintig minuten waren duidelijk voor Sporting, hetgeen resulteerde in een 1-0-voorsprong. Balverlies van Limmenzijde werd een prooi voor hun spits, die keeper Glorie kansloos liet. Na de rust moest uit een ander vaatje getapt worden. Dave Doktor en Boris de Boer vervingen Boy Peemen en Thijs van Vliet. Na zeven minuten goed voetbal van Limmen viel toch de tweede treffer voor de thuisploeg. Wederom een blunder op het middenveld. De bal werd zo in de voeten van de spits geschoten, die daar dankbaar gebruik van maakte: 2-0. Daarna deed de achterhoede nog een negatief duitje in het zakje. Weer werd de bal aan de spits gegeven: 3-0. Het publiek vroeg zich af waar ze naar keken: ,,Dit zijn we niet gewend.’’ Quint Bonne en Thomas van der Wijk werden ingebracht, maar konden de wedstrijd niet kantelen. Sterker nog, het werd zelfs 4-0, wat niet eens geflatteerd was. Gauw vergeten, volgende week beter!

Doelman Glorie voorkomt een doelpunt. (Foto: aangeleverd)