Van Velzen wint Zomeravondcompetitie

Met een derde plaats tijdens de laatste wedstrijd van de 9-holes Zomeravond Competitie van de Uitgeester Golfclub De Bakker is Martin van Velzen de winnaar geworden op de baan van de Heemskerkse Golfclub. De afsluitende wedstrijd werd afgelopen woensdag gewonnen door Bart van der Linden met een totaal van 18 stableford punten, goed voor een tweede plaats in het algemeen klassement. Lex Wansink legde verrassend beslag op plaats drie.

De zege van Van Velzen is niet geheel onverwacht. Hij speelt een erg constant seizoen en strijdt bijna altijd mee voor de prijzen. Vooral op de mooie greens van de Heemskerkse was hij ongenaakbaar.

In totaal deden dit jaar 46 leden van de Uitgeester Golfclub De Bakker mee. De beste dame werd dit jaar Gré Kuil met een zevende plaats, zij golfde alle zes de wedstrijden en presteerde boven verwachting.

Op de foto staan de prijswinnaars van de laatste wedstrijd, van links naar rechts Stef Horn (2e), Martin van Velzen (3e, tevens algemeen winnaar) en Bart van der Linden (1e).