FC Castricum twee jeugdkampioenen rijker

Foto boven:
Team JO11-3 werd donderdagavond kampioen. (Foto: FC Castricum)

Castricum – Voor team JO-11 van FC Castricum ging het donderdagavond (uitgesteld van de zaterdag ervoor wegens regen) tegen BOL om de kampioensbeker. Na een kwartier wist Jent het ijs te breken door FC Castricum op voorsprong te zetten. Lars maakte er vervolgens een comfortabele voorsprong van: 2-0. In de tweede helft kreeg Sebastiaan de bal in de loop mee. Hij maakte het doelpunt van zijn leven: 3-0. Het zou zelfs nog 4-0 en 5-0 worden door twee doelpunten van Luuk, met tenslotte een knap tegendoelpunt van BOL.

Team JO12-1 ha de beker op 25 mei al in handen. (Foto: FC Castricum)

Op 25 mei werd JO12-1 van FC Castricum ongeslagen kampioen na winst tegen ODIN ’59 JO12-2. Bij tegenvallend resultaat zou het van de wedstrijd van Assendelft JO12-2 tegen SVIJ afhangen, of FCC de beker zou mogen claimen. Na een minuut of tien liet Mats 1-0 op het scorebord zetten. ODIN ’59 maakte er 1-1 van en ook op de 2-1 door David (tevens ruststand) had ODIN ’59 in de tweede helft een antwoord: 2-2. Toen ook Max en Yuna voor FCC scoorden, leek de zaak bekeken. Mats (3x) en Florian verdubbelden zelfs het doelsaldo van FCC in deze wedstrijd, eindstand: 8-2. Later bleek dat Assendelft tegen SVIJ niet verder was gekomen dan een gelijkspel.