Tenniskampioenen prolongeren hun titel bij de jeugdclubkampioenschappen

Castricum – In de tweede week van juli werden zoals gebruikelijk de jeugdclubkampioenschappen van Tennisvereniging Castricum (TVC) gehouden. De deelname van jeugdleden was wat lager dan vorig jaar, maar dat belette de meisjes en jongens niet om met volle inzet te strijden om de titels in de verschillende categorieën.

In de categorie groen (10-12 jaar) werd Mans Peters ongeslagen winnaar en Jesper Mossing Holsteijn tweede. Mans en Jesper werden eerste in de dubbel met Lela van der Valk en Juliet Hills als tweede. Bij ME (11-14 jaar) werd Julia Lowie ongeslagen kampioen en Yfke Dekker tweede . Bij de JE (11-14) werd Sven Laan eerste en Kees Houtenbos tweede . In de dubbel 11-14 werden Kees en Silvan Revers eerste en Eva van der Poel en Tessa Schermer tweede.

In de categorie JE (13-17 jaar) bleef Stef van Lieshout ongeslagen. Hij versloeg in de finale Harold Hollmann. Stef en Harold wonnen overtuigend de dubbel (13-17) met verrassend als tweede het koppel Sven en Danny Schut. Bij de prijsuitreiking op verschillende dagen werden alle deelnemers geprezen om hun sportiviteit en hun ‘drive’ om wedstrijden te winnen. Julia en Stef prolongeerden hun titel en konden de wisselbekers mee naar huis nemen.

Stef van Lieshout (links) werd ongeslagen kampioen in de categorie JE (13-17 jaar). In de categorie ME (11-14 jaar) werd Julia Lowie (rechts) ongeslagen kampioen. (Foto’s: TC Castricum)