Conquista ontvangt burgemeester Tap met delegatie

Foto boven, van links naar rechts:
Vivienne Sanders (gebiedsregisseur Bakkum en Castricum), Els Verbeek (bestuurssecretariaat), Ben Tap (burgemeester), Jos Hollander (voorzitter Conquista), Annemarie Oerlemans (jongerenwerker Limmen) en Amber Hulsken (jongerenwerker Castricum/Join Us). (Foto: Ilona Korf)

Limmen – Conquista kreeg op dinsdag 30 juli bezoek van burgemeester Tap, samen met twee gebiedsregisseurs en de bestuurssecretaris. Afgelopen periode is hard gewerkt om Conquista toegankelijk te maken voor mindervaliden. Er is een lift geplaatst, zodat de locatie voor iedereen te bereiken is. De burgemeester kwam de lift ‘openen’ en was erg geïnteresseerd tijdens de rondleiding en in de uitleg van de activiteiten van Conquista.

Van links naar rechts: Annemarie Oerlemans (jongerenwerker Limmen), Ben Tap (burgemeester), Amber Hulsken (jongerenwerker Castricum/Join Us) en Jos Hollander (voorzitter Conquista). (Foto: Ilona Korf)

Conquista organiseert voor de jeugd vanaf negen jaar op woensdagmiddag (14.00 – 16.00 uur) een instuif: de jeugd kan chillen, gamen, vrij spelen, poolen of knutselen en elke week wordt een spel georganiseerd. Op zaterdagochtend kunnen kinderen van vier tot negen jaar aansluiten bij creatieve activiteiten. Iedereen is van harte welkom, kijk op www.conquista.nl voor meer informatie. In het nieuwe schooljaar zal ook Join Us gebruik gaan maken van deze locatie. Join Us is een landelijke stichting, die de mentale gezondheid van jongeren met eenzaamheidsgevoelens versterkt. Join Us zal onder andere in de gemeente Castricum activiteiten organiseren voor jongeren die hun sociale leven een boost willen geven. Meer informatie is op www.join-us.nu te vinden.