Mandy & The Mockingbirds wederom op Smaakmakers Festival

Castricum – De gelegenheidsformatie met Mandy Seine als frontvrouw gaat op herhaling op het Smaakmakers Festival. Bekend van Royal Flush is de honger van Mandy naar muziekstijlen bijna niet te stillen. Voor de eerste editie in 2023 had ze Jeroen de Ruijter als toetsenist naast haar vertrouwde gitarist Thomas Jak en drummer Daan Kuijs gezet. Dit jaar is de formatie zelfs uitgebreid met een extra vogel: Paul Boske, een multi-instrumentalist die speciaal voor The Mockingbirds zijn basgitaar uit de mottenballen haalt.

Wat men mag verwachten? Moderne Nederlandse hits en tijdloze Engelstalige klassiekers waaronder Michael Jackson, Santana, Blackstreet, Goldband, Ed Sheeran en John Mayer. De Mockingbirds willen met een geheel nieuw repertoire en het nieuwe bandlid een spetterend optreden geven. Een optreden dat je niet wilt missen, met maar liefst vijf zangmicrofoons en een stralende Mandy Seine in het midden. Het optreden vindt plaats op zondag 1 september van 19.30 tot 20.15 uur en van 21.00 tot 21.45 uur op podium Schoolstraat.

Op de foto, van links naar rechts:
Daan Kuijs (drums), Mandy Seine (zang), Jeroen de Ruijter (toetsen) en Thomas Jak (gitaar). Inzet: Paul Boske (basgitaar). (Foto: Mandy & The Mockingbirds)