Vrijwilliger worden bij Peutercafé Limmen?

Limmen – Het Peutercafé, gevestigd in de bibliotheek, is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Deze vrijwilliger gaat op donderdag van 09.30 tot 12.00 uur vier keer per maand meewerken aan een levendige en veilige omgeving voor de peuters.

Het peutercafé is een gezellige ontmoetingsplek voor (groot)ouders en hun peuters. Welzijn Castricum zoekt iemand die enthousiast en gemotiveerd is om bij te dragen aan de positieve ervaring van peuters. De taken omvatten onder andere het verwelkomen van kinderen, het organiseren van activiteiten en het ondersteunen van een vertrouwde speelomgeving.

Waarom vrijwilliger worden?

Je maakt deel uit van een groep mensen, die de ontwikkeling van peuters ondersteunt. Je leert nieuwe vaardigheden door het werken met jonge kinderen en je bouwt ervaring op met deze doelgroep. Bovendien help je mee aan een positieve en stimulerende omgeving voor zowel ouders als peuters. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) door een bericht naar vip@welzijncastricum.nl te sturen. Iedereen is welkom, ongeacht ervaringsniveau, want: ,,Samen kunnen wij een positieve impact hebben op de vroege kinderjaren.’’ Meer weten over dit vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met coördinator Katherine Fergusson (peutercafe@welzijncastricum.nl / 06 42892157). (Foto: Welzijn Castricum / Peutercafé)