Personeelswijziging bij Charon Uitvaartbegeleiding

Castricum – Na jarenlange toegewijde inzet neemt Wendy van der Meer afscheid van Charon Uitvaartbegeleiding. Haar warme aanwezigheid en zorgzame aanpak zullen worden gemist, maar ze draagt haar werk met een gerust hart over aan Robbert Groen.

Wendy kijkt met tevredenheid terug: ,,Het was een eer om deel uit te maken van dit bijzondere team en om mensen te mogen begeleiden in een van de meest ingrijpende momenten van hun leven. Ik vertrouw erop dat Robbert het werk met dezelfde toewijding en zorg zal voortzetten.’’

Robbert Groen, tussen 2016 en 2020 al actief als uitvaartbegeleider in deze regio, is al enige tijd werkzaam bij Charon Uitvaartbegeleiding. Hij zal hij zich nu meer richten op Castricum en de omliggende regio. Robbert deelt zijn enthousiasme: ,,Ik kijk ernaar uit om mijn werk in Castricum verder uit te breiden en met mijn ervaring families in deze regio te ondersteunen. Het is een voorrecht om deel uit te maken van dit team en samen te werken aan de zorg voor de nabestaanden.’’

Wendy zal op zondag 20 oktober 2024 nog één keer in haar functie aanwezig zijn tijdens de Troostdag op Natuurbegraafplaats Geestmerloo. Vanaf dat moment zal Robbert de maandelijkse inloopspreekuren in Fase Fier overnemen. Charon Uitvaartbegeleiding blijft zich – zoals altijd – inzetten voor zorgvuldige en persoonlijke begeleiding.

Wilt u kennismaken met Robbert of uw uitvaartwensen vastleggen? Neem gerust contact op via telefoonnummer 072 5070477 voor een afspraak of kijk op www.charon.nl voor meer informatie. Charon Uitvaartbegeleiding dankt Wendy oprecht voor haar jarenlange inzet en is blij Robbert in het team en de regio te mogen verwelkomen. (Foto: Charon Uitvaartbegeleiding)