Vitesse ’22 verzuimt zich voldoende te belonen

Castricum – Het lijkt erop dat Vitesse ’22 een frustrerende middag had tijdens hun wedstrijd tegen ZOB, waarin ze kansen misten om de overwinning binnen te halen. Ondanks dat ze het spel domineerden in het begin, verzuimden ze om hun overwicht te verzilveren. Vooral de vroege kansen hadden de toon kunnen zetten, maar de ballen wilden simpelweg niet het net vinden. ZOB profiteerde daarvan en kwam verrassend op voorsprong, tegen de verhouding in. Gelukkig voor Vitesse ’22 wist Rens Knol nog voor rust de gelijkmaker te scoren met een knap schot van afstand.

De tweede helft bleef spannend met kansen voor beide teams. Vitesse ’22 bleef aandringen, maar hun pogingen werden herhaaldelijk gestopt door de uitblinkende ZOB-keeper Huub Schuurman. Een afstandsschot van Rick Tolsma dat volgens toeschouwers over de lijn ging, werd niet geteld, wat de frustratie nog groter maakte. Aan het eind hadden beide ploegen de kans om de volle winst te pakken, maar geen van de teams wist te scoren. Voor Vitesse ’22 voelt het gelijkspel als een gemiste kans, gezien het aantal kansen dat ze hadden.

Toch is het duidelijk dat ze strijd en inzet toonden, wat hen moed moet geven voor de volgende wedstrijd tegen FC Aalsmeer komende zondag 6 oktober. De focus zal liggen op het verbeteren van de afwerking, zodat de kansen in toekomstige wedstrijden wel worden omgezet in doelpunten. (Foto: Vitesse ’22)