Leuke wedstrijd, maar geen winst voor Limmen

Limmen – KFC, de ploeg waar Limmen in 1998 het kampioenschap van de 4e klasse behaalde, is al jaren een geduchte 2e-klasser waar rekening mee gehouden moet worden. Onder mooie omstandigheden begon Limmen, onder leiding van scheidsrechter van Hamersveld, sterk aan de wedstrijd. In de 20ste minuut een mooie actie van Björn Valkering. Zijn harde voorzet ging rakelings langs het uitstekende been van Boris de Boer. Limmen kreeg mooie mogelijkheden om te scoren, maar het was ook oppassen met de voorhoede van KFC. Ze maakten er niet voor niets een week eerder zes tegen Meervogels ’31. Rust: 0-0.

Vlak na rust een mooie kans voor Jeroen de Groot, maar geen treffer. Limmen bleef gevaarlijk, maar kon het doel niet vinden. Een half uur voor tijd mocht Quinn Bonne zijn kunsten vertonen voor Jeroen de Groot. De linkerkant van Limmen bleef gevaarlijk, maar een doelpunt viel aan de andere kant. Balverlies op het middenveld van de verder uitstekend spelende aanvoerder Björn Valkering leidde tot een doelpunt. Een voorzet over links werd tegendraads in getikt door KFC. Limmen speelde daarna alles op alles. In de blessuretijd werd het zelfs nog 0-2. Komende zondag speelt Limmen in Akersloot tegen Meervogels ’31.

Zwaar teleurgesteld verlaat uitblinker Bram Bongers het veld. (Foto: Willem Koot)