Castricum – Op de plek waar eerder bar-restaurant Carter was gevestigd (Dorpsstraat 61) opent vrijdag een gloednieuwe zaak: Bistro By Jurr. Eigenaar Maarten Ottens werkte negen jaar als chef-kok bij grand café Atlantic in Krommenie en start nu voor het eerst een eigen bedrijf. Bij het zoeken naar teamleden ontmoette hij Rosalie Heintzberger. Zij werkte in de loop der jaren bij meerdere restaurants van verschillende niveaus en brengt hierdoor veel ervaring mee. Ze krijgt de leiding over het team, dat inmiddels bijna tien personen telt. Maar wie is dan Jurr? Maarten: ,,Ik heb de zaak vernoemd naar Jurre, mijn zoon. Hij is drie jaar oud. Er moest een andere naam op de gevel komen, zodat iedereen duidelijk kan zien dat hier een nieuwe zaak is.’’
Bistro By Jurr wordt een plek waar je met iedereen naartoe kunt komen. Open donderdag tot en met maandag vanaf 11.00 uur voor lunch, koffie, borrel, high tea en diner. Bedrijfsreceptie of walking dinner? Geen probleem! ,,We willen ons zo breed mogelijk openstellen en inspelen op de wensen van de gasten.’’ Naast de standaard menukaart komen er extra gerechten die via een krijtbord aangekondigd worden. ,,Seizoengerechten, wekelijks wisselend, waar we onze creativiteit in kwijt kunnen.’’ Reserveren (ook voor het kerstdiner!) kan via www.bistrobyjurr.nl en wie deel wil uitmaken van het enthousiaste team is ook welkom.
Op de foto:
Eigenaar Maarten Ottens, bedrijfsleider Rosalie Heintzberger en kok Marten Oosterkamp. (Foto: Regio Media Groep)