Castricum – Een paar maanden na de opening is DOK’s Dining inmiddels flink op stoom. „Met een nieuwe kok, een nieuwe kaart en ruimere openingstijden gaan we van 2025 een feestje maken’’, belooft de jonge ondernemer en gastheer Gijs Reinders (19).
Door Monique de Jager
De maandelijkse Music Night, waar professionele muzikanten zingend het vijfgangendiner opdienen, is een van die feestjes. „Donderdag 30 januari is alweer de derde editie. Ik heb er zin in, elke keer zingt iedereen uit volle borst mee!’’, vertelt Gijs enthousiast.
Gijs heeft sinds de opening in oktober veel geleerd, is een uitstekende gastheer en geniet met volle teugen. „De eerste maanden waren de openingstijden beperkt, want een nieuw bedrijf kent altijd uitdagingen. In december moesten we onverwacht op zoek naar een nieuwe chef-kok. Gelukkig hebben we die gevonden in de ervaren kok Michael. We zijn trots op het menu dat we met hem hebben samengesteld. De gerechten zijn van hoge kwaliteit. We krijgen in reviews en aan tafel veel complimenten over de verrassende smaken.’’
Wie daarvan wil genieten, heeft binnenkort vaker de gelegenheid. DOK’s Dining is geopend van woensdag tot en met zondag en vanaf 1 februari op vrijdag, zaterdag en zondag zelfs al vanaf 14.00 uur. (Foto: DOK’s Dining)