De Foresters maat te groot voor FC Castricum

Castricum – Bij de wedstrijd De Foresters – FC Castricum bleef de teller zaterdag staan op 4-1. Voor de Castricummers restte de wrange conclusie dat FC Castricum voorlopig nog niet klaar is voor het gevecht om promotie in de derde klasse A. Met een kansloze nederlaag aan de broek dropen de mannen van coach Pim Touber af. Met 4-1 verloren van titelkandidaat De Foresters en op de ranglijst gepasseerd door Reiger Boys. Er zijn van die dagen dat alles tegenzit. Dit was zo’n dag. Binnen een kwartier werd duidelijk hoe de verhoudingen eruitzagen. FC Castricum werd keer op keer terug gedrongen. Dankzij een paar onnavolgbare reflexen van doelman Mats Kwanten bleef FCC overeind. De eerste dieptepass op maat was het echter meteen raak. FC Castricum kreeg twee kleine kansen en zag knarsetandend toe hoe de schade tot de rust beperkt bleef tot 3-0. De tweede helft was een kopie van de eerst met als uiteindelijke 4-1 als eindstand.

Het wedstrijdbeeld van zondagmiddag: voortdurende drukte voor het doel van FC Castricum. (Foto: Sandy Klaver)