Geslaagd bezoek aan oude club Arjan de Zeeuw

Castricum – De selectie en staf van Vitesse ’22 reisden afgelopen weekend naar Londen om Portsmouth te bezoeken. Arjan de Zeeuw, de huidige coach van de Castricummers, was een belangrijke spil in het team Portsmouth FC dat promotie naar de Premier League afdwong. Hij speelde daar van 2002 tot 2005. De groep bezocht zaterdag de wedstrijd tussen Portsmouth FC en Leyton Orient in Leaque One in het Fratton Park (19.500 toeschouwers). De wedstrijd liep voor de thuisclub slecht af, met de rust stond het al 0-3 voor de bezoekers, hetgeen tevens de eindstand werd. In de rust werd Arjan de Zeeuw nog vanaf de middenstip toegejuicht door de trouwe supporters. Zondagochtend werd een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen het lokale team

AFC Portchester bij Fleetlands Football Club, net buiten Portsmouth. Deze wedstrijd met een internationaal tintje eindigde in een prima 6-4-overwinning voor de Vitesse ’22-selectie. Zondagavond landde de selectie moe maar voldaan op de luchthaven Schiphol. Tekst: Rick Poel

De Vitesse ’22-selectie voor de ingang van Portsmouth FC Fratton Park. (Foto: aangeleverd)