Limmen maatje te groot voor VSV: 5-0

Limmen – Met junior Quint Bonne in de gelederen zette de staf van voetbalvereniging Limmen zondag de verjonging in voor de eventuele nacompetitie. Na tien minuten dacht Limmen op een voorsprong te komen, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Vier minuten later kwam Mees Duinmeijer vanaf de linkerkant alleen op de keeper af. Uit een moeilijke hoek schoot hij onder de keeper door: 1-0. De 2-0 kwam van rechtsback Joeri Admiraal. Uit een pass van Mike Schouten rondde hij fraai af. In de rust werden Quint en Joeri vervangen door Nino Peemen en Thomas van der Wijk.

Na een minuut in de tweede helft weer een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel, maar de 3-0 kwam niet veel later. Uit een voorzet van Jeroen de Groot tikte Björn Valkering binnen en de vlag bleef omlaag. Vlak voor tijd kwam de definitieve nekslag voor VSV. Jacco de Jong gaf perfect voor en Mike Schouten scoorde 4-0. Het vijfde doelpunt werd een copy van het vierde. De solide defensie van Limmen onder leiding van de nooit-verzakende Bram Bongers hield wederom de nul. Volgende week naar Amsterdam-Noord om te laten zien dat Limmen de nacompetitie waardig is.