Limmen ruim langs RCZ: 0-4

Limmen – Onder leiding van de nestor der scheidsrechters Leo Blank moest Limmen het opnemen tegen RCZ uit Zaandam, dat vecht tegen degradatie. Daar Limmen tegen de ondersten vaak Sinterklaas speelt, zijn ze nu dus gewaarschuwd om geen punten te verspelen en de tweede plaats te waarborgen. Thuis zag Limmen tegen RCZ een 4-0-voorsprong bijna teniet gaan, het werd toen 4-3. Nu was RCZ het eerste half uur gelijkwaardig aan Limmen. Vlak na rust kwam Limmen op 0-1. Na een mooie aanval via Nino en Mike kwam de bal bij Jacco de Jong, die binnenschoot. Een voorzet van Björn Valkering even later kwam bij Mike Schouten, die listig de bal in het doel legde nadat de keeper reageerde op zijn schijnschot. Een zaalvoetbaldoelpunt. Gelijk na de rust een lange bal van keeper Jesse Glorie die Jacco bediende, die vervolgens Mike Schouten in de gelegenheid stelde om te scoren 0-3. De vierde goal kwam van de schoen van Mees Duinmeijer. Een mooie actie van Jeroen de Groot ging daar aan vooraf. Met nog twee wedstrijden te gaan en twee punten voorsprong op Krommenie moet de tweede plaats haalbaar zijn. Maandag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen VSV.

De geblesseerde spelers Boris de Boer en Kalu van der Steen feliciteren hun ploegmaten na afloop. (Foto: Willem Koot)