Limmen tweede helft beter dan IVV: 4-1

Limmen – Voetbalvereniging Limmen moest weer op scherp staan na een blamerende 7-2-nederlaag in Amersfoort voor de beker. Van tegenstander IVV wist men niets, behalve dat ze uit een hogere klasse komen en uit Landsmeer, de plaats van Anton Heyboer.

Na precies een kwartier van kansen over en weer kwam IVV op voorsprong. Een schot op doel werd van richting veranderd door een Limmenspeler en dus onhoudbaar voor de weer herstelde keeper Glorie: 0-1. Tot minuut 34 was het eenrichtingsverkeer naar het Limmendoel. Een aanval op links bracht Jacco de jong in stelling, die schitterend binnenschoot. Even daarna kon Mees Duinmeijer een voorzet van Boris de Boer niet goed raken, anders had Limmen op voorsprong gestaan. Een vrije trap van Björn ging vervolgens via de paal naast. Na de rust een beter en feller spelend Limmen, hetgeen mooie kansen opleverde. Eén van die kansen werd benut door de naar voren gestormde Tijn Welgraven. Op links was Jacco de Jong de back te snel af en gaf die afgemeten voorzet. Quinn Bonne mocht Nino Peemen, die al geel had, vervangen. In blessuretijd nog doelpunten van Kalu van der Steen en de laatste Mees Duinmeijer. Komend weekend LSVV uit. Altijd lastig.

Kalu van der Steen wordt gefeliciteerd door supersupporter Aad Beentjes. (Foto: Willem Koot)