Limmen verslaat RK EDO: 3-0

Limmen – RK EDO uit De Goorn had een redelijke start in dit seizoen. Met vele supporters van het ‘vrije’ Meervogels op bezoek en prachtig voetbalweer startte de wedstrijd bij Limmen. Het ging aanvankelijk redelijk gelijk op, maar na een half uur spelen kwam Limmen uit een mooie combinatie op voorsprong. Via Jacco de Jong en Nino Peemen kwam de bal bij Milan Peemen, die keurig afrondde. Nog geen minuut later liet Jacco een granaat van een schot los en maakte 2-0. Weer twee minuten later 3-0 door Boris de Boer. Een schot op de lat van Mees Duinmeijer kwam op het hoofd van Boris, die alleen maar zijn hoofd er tegenaan moest drukken. De rust ging voor Limmen in met een 3-0-voorsprong, evenals een week eerder. RK EDO ging daarna goed van start en had hier en daar kansen. Zo raakten zij de paal en een kopbal ging rakelings over. Jacco schoot ook tegen de paal en had een mooie mogelijkheid om te scoren, maar zijn schot ging voorlangs. Limmen wisselde nu later dan verleden week, hetgeen zijn vruchten afworp. De nul was nu heilig en dat betekende dat scheidsrechter Van Hamerveld met 3-0 affloot.