Nipte nederlaag TC Bakkum 1 tegen TAM: 3-5

Bakkum – In de tweede thuiswedstrijd moest TC Bakkum 1 met 5-3 de eer laten aan TAM uit Groningen. Na de enkelspelen stond het 2-2. Safien Boulonois bleef ongeslagen in haar enkelspel door met 6-3 6-4 Rixt van der Werf te verslaan.

Het tweede punt kwam van de nestor van het team Ruud Vis. Hij won de eerste set in de tiebreak en boog in de tiebreak van de tweede set een 2-5-achterstand om in winst. In een ware slijtageslag kon Teun Rozenberg twee matchpoints in de derde set niet verzilveren. Hij gaf zich in de tiebreak van de derde set gewonnen. In beide dubbels wisselden de kansen over en weer, maar werd TAM de winnaar.

Bij de mixed wonnen Marnix Blom en Jinte de Boer (voor het eerst in deze competitie) hun partij. In de andere mixed lukte het net niet om een gelijkspel te behalen. Het eerste team staat nu op de zesde plaats. Komende zondag de volgende thuiswedstrijd tegen  Baarn 2 (nummer 1 op de ranglijst) om 13.30 uur. Op dezelfde tijd start ook het tweede team (tweede klasse) tegen koploper Festina 2. Door de 5-3-overwinning op Hoorn 2 staan zij op de derde plaats.