Vitesse ’22 en Limmen door naar finale CAL-cup

Akersloot – Het eerste van Vitesse ’22 heeft zich ten koste van dorpsgenoot FC Castricum (3e Klasse) geplaatst voor de finale van de CAL-cup. Het toernooi vindt dit jaar plaats op de velden van Meervogels ’31 in Akersloot. Na 90 minuten officiële speeltijd stond het 3-3 nadat Vitesse ’22 de rust in was gegaan met een 3-0-achterstand. Bij het nemen van strafschoppen wist Vitesse ’22 vier kansen te benutten, terwijl FC Castricum bleef steken op twee treffers. In de andere wedstrijd om de CAL-cup stonden FC Limmen en Meervogels ’31 tegenover elkaar. Limmen bleek de sterkste ploeg in dat duel te zijn, het werd 3-0 voor die ploeg en daarmee is duidelijk dat Limmen het komende zaterdag zal moeten opnemen tegen Vitesse ’22. De finalewedstrijd wordt zaterdag vanaf 17.00 uur gespeeld op sportpark Cloppenburg. (Foto: Unsplash)