VV Egmond wint verdiend van Limmen

Limmen – Voorafgaand aan deze wedstrijd had het tweede van Limmen een verdienstelijke overwinning geboekt tegen Vitesse 3. Het werd een mooie 3-0-overwinning voor Limmen. Zo gaan ze voor het kampioenschap. Als het eerste van Limmen nog voor het kampioenschap wilt voetballen, moest het zondag winnen, anders wordt het een moeilijke opgave. Zonder Mike Schouten maar met de herstelde Joeri Admiraal had het zomaar gekund.

Na een kwartier de eerste mooie kans voor Limmen. Milan Peemen kwam alleen voor de keeper, maar die redde met een been. De terugspringende bal was voor Mees Duinmeijer, die hem er ook niet in kreeg. Limmen werd sterker en kreeg nog een mooie kans via Jeroen de Groot. Toch kwam Egmond tegen de verhouding in op voorsprong. Een van richting veranderd schot van Daan Groot was onhoudbaar voor keeper Glorie: rust 0-1.

Tweede helft

In de tweede helft na een kwartier een vlammend schot van Egmond dat Jesse schitterend eruit stompte. Tien minuten voor tijd viel de beslissing. Uit een mooie pass van Jeffrey Kleibroek kwam de bal uit een voorzet bij Daan Groot die zijn tweede doelpunt in tikte. In blessuretijd viel zelfs de 0-3 door Tay Tervoort. De uitblinker aan Limmenzijde maakte de eretreffer. Tijn Welgraven tikte binnen na een afstandsschot van Björn en keeper Levering kreeg de situatie niet meer onder controle.

Zo heeft VV Egmond weer een mooi uitzicht op de titel, maar Limmen is nog niet van plan om het op te geven. Na de wedstrijd een gezellig samenzijn met de Egmonders met een biertje en een gezellige zanger. Zo hoort het ook. Volgende week vrij, daarna bekeren en daarna Koedijk uit. We zijn er!